2008

Om man ska göra som alla andra bloggare så ska man skriva någon form av lista över det gångna året. Något i stil med "Bästa köpet" osv osv. Jag kan bara säga att år 2008 har varit ett jäkla turbulent år. Året böjade med party med stort P och slutar med mage med stort M?! Samtalen gick från dubbel-dippa till barnvagn och den blå puffen pensionerades.

Under 2008 har jag:

-bytt jobb. Nya, roliga, arbetsuppgifter och dryga 1000-lappen i påökt!

- räknat fel på en viss cykel...

- käkat middag på Glasshuset under så gott som hela juni. Kanske inte riktigt varje dag men många gånger blev det...

- åkt en jäkla massa buss och flygit med Ryanair ett antal gånger.

- varit kär, blivit dumpad, kär igen och dumpad igen.

GOTT NYTT ÅR!!


Fega män(niskor)

Jag är så trött på fega män(niskor) som inte kan säga som det är. Ska det vara så svårt att säga "Ja" eller "Nej". Jag skiter i om det är per telefon, via mail eller ett sketet SMS men jag vill veta! Visst, jag fattar att det är mycket enklare att stoppa huvudet i sanden och låtsas som ingenting. Att vi inte ens bor i samma land gör det ju också så mycket enklare att fortsätta förneka, att leva lite efter "det jag inte ser lider jag inte av". Jag antar att det blir jag som får ta tag i det här. Också. Men först ska jag fira jul.


Skunk

De senaste dagarna har det luktat skunk i min lägenhet. Typ gammal ost eller något liknande. Jag har tömt soporna. Diskat. Rensat kylskåpet. Ja, jag har gjort allt men den har bitit sig fast. Kan det vara psykologiskt? Att jag tror det ska lukta skunk fast det egentligen inte gör det? Eller kan det ligga något dött och (icke) begravet någonstans i min lägenhet? Som jag inte ser?

Vilket som så håller jag på att bli tokig och tycker till och med att "doften" satt sig i mina kläder.

Till helgen är det jag som kommer sanera lägenheten!


Inget att skriva om...

 ... för det mesta som vill "komma ut" är om graviditet och det bara vägrar jag skriva om.

För vem vill höra om hur brösten numera blivit blåådriga juver vars storlek på bröstvårtor ska vara osagt? Eller om att "krypet" lever rövare så fort jag sätter mig ned? Att jag jag skulle kunna äta ihjäl mig på saltlakrits? Urinvägsinfektioner och sammandragningar? 

Någon?

Nä.

Trodde väl det.


RSS 2.0