Tråk-helg

Helgen har tillbringats på följande sätt:

Middag hos föräldrarna på fredag kvällen, ack så trött efter en veckas arbete. På lördagen kom bästa vännen J och hjälpte mig rensa i garderoben. Jag har slängt drivor med saker man (jag!) köpt men aldrig använt. Vi pratar tusentals kronor!  Jag äcklas av mig själv.. Resten av lördagskvällen tillbringades i soffan med magknip efter pizzan och godispåsen samt att "springa" upp-och-ner till tvättstugan. Idag har jag fortsatt "springa" upp-och-ner till tvättstugan och ska snart sätta igång och städa vilket kommer ta hela dagen (rör mig inte så snabbt nu för tiden). Sen är helgen liksom slut. Hur j*la kul var den då?! Inte ens hunnit med en sketen bio!!

Fy!

Kan också tillägga att jag nu sovit bort 4 timmar av söndagen... på soffan.

När tid finnes...

... då ska jag skriva ett inlägg om vad jag tycker om mitt jobb. Ett riktigt gammalt klassiskt bloggämne från den gamla goda (?) tiden då bloggen bara hette Livet på Åsen. Bäst att passa på då jag bara har 46 arbetsdagar kvar innan jag går på drygt ett års ledighet. But, who's counting... ?!

Annars kan jag berätta att jag ätit en god pastasallad med bästa vännen J och ser fram emot imorgon då det är fredag och det betyder HELG!!

Käk a la 80-tal

Varit och dinerat med jobbet efter jobbet. Det blev fondue. Inte sån där äcklig i olja utan i buljong och med massor av olika såser. Drygt 200 kronor och så mycket mat som man orkade. Billigt och gott! Sen var det ju trevligt sällskap också.


Överreklamerat

Det här med sömn är överreklamerat.

Bara så ni vet. Ni alla som sover ostört en hel natt.

Nu ska jag gå och jobba.


En lista

Fick synpunkter av  en av de solbrända pojkarna att det var dåligt med uppdatering här på bloggen. Ska försöka skärpa mig. I brist på annat så får det bli en lista á la blogg. Den här hämtade jag hos Linda K.

nöjd med: att jag inte blivt helt knäckt av viss persons agerande.
i: soffan?
skor: strumpbyxor just nu men när jag var ute var det faktiskt gummistövlar...
dricker: ingenting. Sist var dock en kopp kaffe hos föräldrarna.
borde: tvätta och rasta Fido.
äter: inget just nu men det blev Gulashsoppa till lunch.
kläder: tight svart kjol, grårandig top, svart kofta och så svarta strumpbyxor. Hört att svart ska förminska...
läser: någon deckare, kommer inte ihåg vilken och jag ids inte gå och hämta boken i sovrummet och någon gravvo-bok i stil med "Föda barn".
gör gott: mycket! positiva SMS från vännen H och stödjande samtal från bästa vännen J. Varma bad. Stödstrumpor.
i kylskåpet: inte mycket bortsett från det där som alla andra har typ ketchup, olivolja och buljongtärningar så finns det ingredienser till kvällens eventuella hommus-dip, mjölk, bregott och leverpastej. Jo, ett par äpplen och en gurka också!
sover: på sidan med kudde mellan knäna/benen.
har: lust att se någon riktigt bra film ikväll. Några idéer?
senaste köp: en Emmaljunga barnvagn för X antal tusenlappar...
funderar på: om jag kommer få något svar på mailet jag skickade till en viss person (samma person som figurerar i "nöjd med").
längtar: till april.

Dagens x flera

Dagens motion: Promenaden med bästa vännen J. Kanske inte så långt men vi gick länge! Just det, så skottade jag en del snö när jag kom hem.

Dagens besvikelse: Att det inte blev någon dejt med vännen V. Men hon hade annat för sig. Önskar att jag också gjorde det hon gjorde...

Dagens töntigaste: Hårdrockskillen med tighta skinnbrallor (instoppade i cowboysa bootsen som han dess utom inte kunde gå i...), skinnjacka och med två leopardfärgade scarfs hängandes från bältet i midjan. Trodde den rasen var utdöd sedan länge sen...

Dagens "varför sa ingen nått": Mascaran som var utsmetad i så gott som hela ansiktet när jag kom hem efter promenaden i snöyran. Och jag som trodde folk tittade på mig för att jag var typ snygg eller nått...

Dagens överraskning: Mötet med grabbarna Solbränd och killen-Nyklippt. Skoj!

Dagens kommentar: Ja, det blev ett par under ovanstående möte men bäst är nog "Du går som om du är gravid!" Eh... jag ÄR gravid!!

Efter ett visst SMS så var det jag tidigare skrivit helt ointressant för det första barnet av 3 har redan kommit till världen. 1 månad för tidigt. Vännen H fick en flicka idag!!!

RSS 2.0