Jag vill...

... shoppa massor med nya kläder. Kläder som inte är vare sig amnings- eller barnkladds-vänliga. Jag vill köpa nya möbler. Ny soffa. Ny bokhylla och vardagsrumsbord. Kanske också ett helt nytt sprojlans kök när jag ändå är i farten. Jag vill åka utomlands där det är sol och värme. Ligga under ett parasol och få läsa en bok. Ostört. Jag vill gå på after work och dricka öl. Jag vill vara ekonomiskt oberoende.

Men annars så är allt bara bra här på Åsen...

Aldrig mer om min mage får välja

Ingen matlåda i frysen så valet fick bli en färdigrätt till lunch. Är rätt så less på lådorna som börjar på F så när jag hittade något nytt libanesiskt från någon krog uppe på Öfvre så var valet ganska så lätt. Det blev en låda med kyckling och bulgur. Gott var det men ack så min mage protesterar nu på kvällen.... bubbel i bubbel och knip-eller-i-knip.

Dags för pip?!


Provsitta

Helt appropå.

Någon som vill provsitta min soffa?


Mycket eller lite... där här med mat...

Nu för tiden handlar dagarna om MAT. Inte så mycket för mig (eller jo... under julen så har det nog blivit lite för mycket av godsakerna även för mig ska villigt erkännas) utan för Knyttet. Avvänjning av tutte och introducering av käk har pågått ett bra tag men det är först nu som det verkligen lossnat. Roligt men ack så plågsamt. För mig. Och för tutten. Jo, det är bara en som drabbas då Knyttet för ett par månader sedan började rata vänstra boobisen och jag nu mera har slagsida... inte skoj!!. Undrar just om man kan köpa BH med en A- och en D-kupa?!

Men för att återgå till det här med mat.

När man läser om hur mycket en 8-månaders ska äta så inser jag att vi har lååååång väg kvar att vandra innan han följer normal-bebisens matsedel. Här pratar vi en stor burk med mat per dag och inte vid varje måltid. Sen blir det kanske han halv burk med efterrätt och om vi har tur ett par slurkar vällning och kanske en halv portion med gröt per dag. Jesus, han ska ju äta dubbelt så mycket. Typ varannan timme ska något in i munnen på ungen. Hur ska man hinna och hur 17 ska han få i sig så mycket?! :-O

Egentligen skiter jag i alla dessa rekommendationer men ändå. Lite fundersam blir man ju...

RSS 2.0