Telia loves me

Det borde de göra i alla fall med tanke på hur många timmar jag spenderat i telefonen under dagen som gått. Följande har avverkats:

- Försäkringskassan x 3 (köplats första gången 154 och vid andra samtalet 184). Anledningen till att det blev två samtal var inte att jag drabbades av afasi eller tillfällig alzheimers utan att jag helt enkelt blev bortkopplad efter ha väntat i ca 10 min. Arrrrggghhhh!! Tredje samtalet blev jag faktiskt uppringd.

- Trygg Hansa x 2. Fick prata med en vääääldigt trevlig skåning men det var inte anledningen till att det blev två samtal, tyvärr, utan att jag helt enkelt behövde ändra på en uppgift.

- Salus Ansvar. Ett samtal men ack så trevligt. Även där fick jag tag på en mycket, mycket trevlig nisse som hade en väldigt, väldigt trevlig röst.

- Hyresvärden. Tja, där tog liksom de trevliga kontakterna slut. Fast han kom faktiskt förbi på en gång och erkände att även han kunde känna odören från avloppen/stammarna. Med tanke på mina tidigare kontakter med värden så får dagens besök ses som positivt.

- Ändrat tid hos coachen.

- Avbokat tid hos tandläkaren. Vem tror de att de kan lura? Jag var faktiskt där i höstas och det räcker att sponsra deras Thailandssemestrar en gång per år.... Kanske läge att byta från privat till folktandvården?

- Akta Graco. Hör och häpna!!! Fick tag på en tanta och hennes förklaring till att det inte gått att nå dem förra veckan var personalbrist och sjukdom. Eh?! Varför då engelskt telefonmeddelande som får kunden att tro att de ringt fel eller att telefonnumret är inaktuellt? Hon lovade, eller rättare sagt bedyrade, att hon skulle framföra mina synpunkter. Om jag fick tag på någon produktbeskrivning. Nä. De sparar inte beskrivningar på barnstolar äldre än 10 år då de då ses som för gamla för att användas. Skit också!! Tur att jobbarkompisen P har ett babyskydd jag kan få låna istället.

- SEB. Ringt och beställt tid för rådgivning och diskussion om mitt pensionssparande och vanliga sparande. Går inte att förneka eländet längre. Mina fonder rasar... Ska träffa någon Linus nästa vecka. Även han lät trevlig på rösten. Nice!


Eh.... undrar just om jag är i behov av lite manlig (eller bara mänsklig) kontakt  med tanke på att ALLA jag varit i kontakt med idag (bortsett från värden då) uppfattats som väldigt trevliga och sympatiska. Eller så är det bara för att jag jämför med en vissa och då blir alla trevliga och sympatiska...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0